Canon
Eenvoudig uw Canon inktcartridges bestellen!

Zoek via het zoekscherm op printer of inktcartridgenummer
Kies de gewenste inktcartridge

U betaald géén verzendkosten!
Retourneer kan binnen 100 dagen
Problemen met uw cartridge? U heeft altijd 2 jaar garantie!

Mocht u niet de geschikte Canon inktcartridges kunnen vinden, neem dag gerust contact op met onze klantenservice!


Zoek hier uw Huismerk Canon inktcartridges op basis van het inktcartridgesnummer:
 
PG-540/CL-541XL PG-545XL/CL-546XL CLI-8 PGI-520/CLI-521 PGI-525/CLI-526
PGI-550/CLI-551 PG-570XL/CLI-571 PG-580/CLI-581 GI-51 GI-590
PG-540XL PG-545XL PGI-5 PGI-520 PGI-525
PGI-550CL/CLI-551XL PGI-570 PGI-580 PGI-1500 PGI-2500
GI-50        
         
         
         
         
         

 


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Goedkope Canon inktcartridges

Online goedkope Canon inktcartridges bestellen, dit is niet alleen heel eenvoudig maar levert u ook direct een flinke besparing op. Zowel zwarte, gekleurde of complete setjes Canon inktcartridges voor uw printer, we hebben het allemaal tegen de laagste prijs. Ons speciale huismerk is zeer voordelig en kwalitatief zeker gelijk aan de originele Canon inktcartridges. Omdat wij de productie van uw printer niet terug hoeven te verdienen kunnen wij de prijs van printerinkt in tegenstelling tot Canon laag houden. Hiermee kunnen we u de laagste prijs voor uw Canon inktcartridges garanderen.

Zoek en vind de juiste Canon inktcartridges

Heeft u nog niet eerder Canon inktcartridges voor uw printer online gekocht? En twijfelt u of u wel de juiste cartridges besteld? Kijk goed naar de (lege) inktcartridges die uit uw printer komen of lees na in de handleiding na welk type u exact nodig heeft. Het typenummer van de printer en de inktcartridges staat altijd goed vermeld zodat u altijd de juiste passende cartridges kunt bestellen. Op de pagina van de inktcartridges in onze webwinkel staat duidelijk het typenummer vermeld en tevens een lijst met de printers waarvoor deze geschikt is. Blijken de Canon inktcartridges na ontvangst onverhoopt toch niet in uw printer passen, of is er een andere reden dat u niet tevreden bent? U kunt uw bestelde inktcartridges altijd binnen 100 dagen terugsturen en de kosten worden gewoon aan u terugbetaald.

Extra voordelige complete setjes (multipacks)

Naast de losse Canon inktcartridges hebben we ook complete setjes van 1 zwarte (of soms 2) en alle kleuren in 1 multipack. Dit is niet alleen heel handig maar ook super voordelig! Bestel en vervang in één keer het hele setje Canon inktcartridges voor het beste printresultaat, en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Alle kleuren en setjes Canon inktcartridges zijn bij Tonerzone.nl direct uit voorraad binnen 24 uur leverbaar, en u betaald bij ons GEEN verzendkosten!