Over Tonerzone.nl

Tonerzone.nl is onderdeel van PrinterABC B.V. in Zwolle en is de online specialist in betaalbare compatible printersupplies. 

​De prijzen bij ons zijn tot wel 50% lager dan bij 123inkt.nl!

Bij Tonerzone.nl treft u overzichtelijk een groot assortiment printersupplies van topkwaliteit tegen de beste prijzen. Alle toners, inktcartridges, printlabels etc. worden uit eigen voorraad binnen 24-uur geleverd.

Besparen op printkosten is heel eenvoudig met de compatible toner- en inktcartridges van Tonerzone.nl en doet niets af aan de kwaliteit ten opzichte van originele merkproducten. Alle onze cartridges zijn 100% gelijkwaardig aan de originele versie en hebben in de meeste gevallen een groter inhoud. U ziet het verschil alleen in uw portemonnee!

Alle toners en inktcartridges in ons assortiment zijn geproduceerd volgens de ISO9001 en ISO14000 norm. Deze normen stellen zeer hoge kwaliteits- en milieueisen aan de fabrikant.

Tonerzone.nl maakt printen betaalbaar!


Bedrijfsgegevens

Tonerzone.nl
Rietveldstraat 8
8013 RW Zwolle

Telefoon: +31 (0)38 82 00 227 (ma t/m vr 9:00 - 17:00)
Email: info@tonerzone.nl

Kvk Zwolle: 81836953
Btw-Nummer: NL862238407B01

Bankrekening: 518158357 (ABN Amro)
IBAN: NL11ABNA0518158357
BIC: ABNANL2A


Onze werkwijze

Wij werken als (online) e-commerce bedrijf, en zijn dus geen "gewone stenen winkel". Dit betekent dat alle produkten vooraf online besteld worden alvorens deze verstuurd of afgehaald kunnen worden.

Ongeacht de grootte van uw bestelling, wij versturen altijd gratis zonder bijkomende verzendkosten!

Tonerzone.nl en het milieu

Ondanks dat alle producten wereldwijd steeds milieuvriendelijker geproduceerd en verpakt worden, blijft er toch altijd veel afval over. In ons magazijn worden ruim 95% van de dozen en opvulmateriaal hergebruikt en het overige afval gescheiden verzameld en afgevoerd.

Wij zoeken onze partners zorgvuldig uit op basis van een "groen" imago. Hieronder enkele voorbeelden.

Verpakkingsmaterialen: PackCenter
Kantoorartikelen: Lyreco Eco Products
Hosting: Greenhost Duurzame Webhosting

Keurmerken

Tonerzone.nl is aangesloten bij de Stichting WebwinkelKeur en BrowseSafe Veilig Internet Keurmerk.

WebwinkelKeur
De Stichting WebwinkelKeur staat voor betrouwbare klantvriendelijke webwinkels. Alle leden voldoen aan de belangrijkste Nederlandse wetgeving, hun identiteit is gecontroleerd en het staat iedere klant vrij een klantbeoordeling te plaatsen welke onafhankelijk gemodereerd worden door WebwinkelKeur. Bij geschillen kunt u gebruik maken van geschilbemiddeling of een bindende uitspraak door GeschilOnline.

De Stichting WebwinkelKeur beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


BrowseSafe
Veilig en betrouwbaar, met nadruk op veiligheid die webshops of websites kunnen leveren. Vanaf 2009 biedt Stichting BrowseSafe het BrowseSafe keurmerk: betere veiligheid, vertrouwen en maatschappelijk steun.

BrowseSafe is ontstaan vanuit de ICT branche en niet vanuit juridische achtergrond. Dit betekent dat het BrowseSafe keurmerk meer waarborgt dan alleen de algemene voorwaarden van webshops.

Kennis en kunde zijn altijd aanwezig bij Stichting BrowseSafe om steun en advies te leveren maar ook oplossingen voor webshops en websites zoals SSL certificaten, koppelingen tussen webshops en partners en beveiliging van persoonsgegevens.