Toners

Tonerzone.nl heeft het grootste assortiment toners online tegen de laagste prijs!

Hieronder ziet u verschillende merken printers staan. Als u op het merk van uw printer klikt waarvan u de toners zoekt gaat u direct naar alle beschikbare toners van dit merk. Zoek vervolgens het juiste type toner, het juiste merk en type kunt u op uw printer en/of cartridge vinden, en u kunt de nieuwe toners eenvoudig bestellen. Op de artikelpagina van de geselecteerde toner staat tevens een lijst met printers waarvoor de betreffende toner geschikt is, handig als extra controle indien u twijfelt.

Mocht u niet de geschikte toners kunnen vinden, neem dag gerust contact op met onze klantenservice!

Wat u moet weten over toners

Elke laserprinter heeft zijn eigen type toner, ook binnen één merk zijn de meeste toners doorgaans niet uitwisselbaar. Het is dan ook erg belangrijk om voor het bestellen van nieuwe toners goed te kijken naar welk merk en type printer u heeft en welke toners hier precies bij horen. Alle toners in onze webwinkel zijn voorzien van het juiste typenummer in de benaming en artikelomschrijving, tevens is er altijd een lijst met printers bijgevoegd zodat u altijd de juiste toners kunt vinden. Bij Tonerzone.nl verkopen we alleen toners van ons eigen "huismerk" oftewel niet de originele merkproducten. Deze huismerk toners zijn kwalitatief zeker gelijk, gaan doorgaans langer mee en zijn aanzienlijk goedkoper. Bent u toch niet tevreden? Dan mag u de toners altijd terugsturen en krijgt u van ons netjes het aankoopbedrag weer terug.

Waarom zijn "huismerk" toners zoveel goedkoper?

De vraag waarom onze toners zoveel goedkoper zijn van de originele wordt ons regelmatig gesteld. De reden hiervoor is heel simpel: de fabrikanten van printers verkopen een printer vrijwel zonder winst en dit moet dan door de verkoop van printerinkt weer terugverdiend worden. U begrijpt dat door het verkopen van een goedkope printer dan de toners naar verhouding enorm duur moeten worden. Waarom wij de toners zo goedkoop kunnen leveren heeft dus niks met kwaliteit te maken, maar puur omdat wij geen printers verkopen en de productie van de machines niet terug hoeven te verdienen.

Voordelige multipacks en losse toners

Bij Tonerzone.nl hebben wij van alle merken en types ook alle mogelijke kleuren toners los en per stuk uit voorraad leverbaar. Naast de losse toners hebben wij in onze webwinkel ook zeer voordelige multipacks, dit zijn complete setjes van één zwarte toner en één van elke kleur. Dit is niet alleen heel eenvoudig met bestellen, het levert u ook nog eens extra voordeel op! Elk type toner is in een multipack verkrijgbaar, in sommige gevallen zelfs in een dubbele multipack met maar liefst 8 toners.

Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment toners, de super lage prijzen, en onthoud dat u bij ons GEEN verzendkosten betaalt!