Inktcartridges

Tonerzone.nl heeft het grootste assortiment inktcartridges online tegen de laagste prijs!

Hieronder ziet u verschillende merken printers staan. Als u op het merk van uw printer klikt waarvan u de inktcartridges zoekt gaat u direct naar alle beschikbare inktcartridges van dit merk. Zoek vervolgens het juiste type inktcartridge, het juiste merk en type kunt u op uw printer en/of cartridge vinden, en u kunt de nieuwe inktcartridges eenvoudig bestellen. Op de artikelpagina van de inktcartridge staat tevens een lijst met printers waarvoor de betreffende cartridge geschikt is, handig als extra controle indien u twijfelt.

Mocht u niet de geschikte inktcartridges kunnen vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Wat u moet weten over inktcartridges

Elke printer heeft zijn eigen type inktcartridge, ook binnen één merk zijn de meeste inktcartridges doorgaans niet uitwisselbaar. Het is dan ook erg belangrijk om voor het bestellen van nieuwe inktcartridges goed te kijken naar welk merk en type printer u heeft en welke inktcartridges hier precies bij horen. Alle inktcartridges in onze webwinkel zijn voorzien van het juiste typenummer in de benaming en artikelomschrijving, tevens is er altijd een lijst met printers bijgevoegd zodat u altijd de juiste inktcartridges kunt vinden. Bij Tonerzone.nl verkopen we alleen inktcartridges van ons eigen "huismerk" oftewel niet de originele merkproducten. Deze huismerk inktcartridges zijn kwalitatief zeker gelijk, gaan doorgaans langer mee en zijn aanzienlijk goedkoper. Bent u toch niet tevreden? Dan mag u de inktcartridges altijd terugsturen en krijgt u van ons netjes het aankoopbedrag weer terug.

Waarom zijn "huismerk" inktcartridges zoveel goedkoper?

De vraag waarom onze inktcartridges zoveel goedkoper zijn van de originele wordt ons regelmatig gesteld. De reden hiervoor is heel simpel: de fabrikanten van printers verkopen een printer vrijwel zonder winst en dit moet dan door de verkoop van printerinkt weer terugverdiend worden. U begrijpt dat door het verkopen van een goedkope printer dan de cartridges naar verhouding enorm duur moeten worden. Waarom wij de inktcartridges zo goedkoop kunnen leveren heeft dus niks met kwaliteit te maken, maar puur omdat wij geen printers verkopen en de productie van de machines niet terug hoeven te verdienen.

Voordelige multipacks en losse cartridges

Bij Tonerzone.nl hebben wij van alle merken en types ook alle mogelijke kleuren inktcartrigdes los en per stuk uit voorraad leverbaar. Naast de losse inktcartridges hebben wij in onze webwinkel ook zeer voordelige multipacks, dit zijn complete setjes van één zwarte (soms 2) en één van elke kleur. Dit is niet alleen heel eenvoudig met bestellen, het levert u ook nog eens extra voordeel op! Elk type inktcartridge is in een multipack verkrijgbaar, in veel gevallen zelfs in een dubbele multipack met maar liefst 8 inktcartridges.

Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment inktcartridges, de super lage prijzen, en onthoud dat u bij ons GEEN verzendkosten betaalt!